RING OSS -

Asfaltering Östergötland

RING OSS -

Markarbete

Markarbete i Östergötland, med ny gräsmatta på tomt.

Vi må vara bäst på asfaltering i Östergötland men vi är minst lika bra på markarbete och grundarbete. För ibland vill man ha en mer naturlig och gemytlig stil på sitt underlag, kanske med grus, sand eller gräs.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster inom markarbete och asfaltering i Östergötland.

Tjänster inom markarbete

Är det en grusgång i trädgården du vill ha eller en ny gräsmatta och plattare tomt efter ett dräneringsarbete runt huset? Kanske vill du lägga marksten på den nya uteplatsen? Vi kan antingen hjälpa dig genom hela processen, från rivning till färdigt resultat – eller med utvalda delar om du vill göra vissa moment av jobbet själv eller med en annan entreprenör inom asfaltering i Östergötland. Till exempel kan vi bistå med lastbilstransport av makadam eller grus, eller hjälpa dig ta ner ett träd som står i vägen.

Både grus, marksten och gräsmattor kräver mer underhåll än om vi gör en asfaltering i Östergötland – men nog kan det vara värt det för att få rätt känsla i hemmet, på gården, sommarstugan, vid hotellet, spaanläggningen eller kanske slottet?

Markarbete och asfaltering i Östergötland

Ska du bygga nytt hus eller fastighet? Vi kan hjälpa dig att få till en stabil grund till byggnaden, samt ge en hjälpande hand med både vattenledningar och avlopp – förutom hjälp om du behöver asfaltering i Östergötland. Har du berggrund som behövs sprängas? Vi ställer upp!

Ett projekt kommer sällan ensamt. När vi t.ex. anlägger en ny väg genom asfaltering i Östergötland behövs det efteråt nya vägdiken för vattenavrinning, samt viltstängsel för att minska risken för olyckor på vägarna. Då ser vi självklart till att det blir gjort för att lämna ett helt färdigt projekt till kunden.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda inom markarbete och asfaltering i Östergötland? Tveka inte att kontakta oss med dina frågor.